COVID-19 OPDATERING

Hos ADAM Transport tager vi alle forbehold i forhold til regeringens anbefalinger for at mindske smittespredningen af COVID-19.

Vi tilstræber at opretholde et så normalt serviceniveau som muligt, men længere svartid kan forventes.

Vi arbejder for at sikre, at vi ikke udsætter hverken vores medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder for smittefare.

Derfor har vi truffet adskillige foranstaltninger for at mindske smitterisikoen for både egne medarbejdere og ikke mindst de kunder, vi er på besøg hos.

F.eks. undgår vi at give hånd, vasker hænder ofte og søger at holde respektfuld afstand. Derudover har vi ekviperet alle biler med håndsprit samt benytter os af hjemmearbejdspladser i videst muligt omfang.

Er du kunde hos os, beder vi dig om at tage de anbefalede forholdsregler i kontakten med vores mandskab.

Tag kontakt til os, hvis du føler dig sløj, er i karantæne eller er smittet med COVID-19.

Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med din henvendelse.

Tak for din forståelse og samarbejde,

ADAM Transport

Miljøpolitik

ADAM har en nedskrevet miljøpolitik, som kan rekvireres. ADAMs ISO 14001-certificering omfatter krav til en Grøn Miljøpolitik, dvs. krav om genbrug af emballage, pakkemateriale, sortering af affald m.m.

Kvalitet

ADAM er FAIM-certificeret. Udgangspunktet er i kundernes krav til flytteprocessen, herunder håndtering, materiel, miljøforhold, opbevaring, uddannelse af personale, økonomi og administration. 

Kundetilfredshed

Kundernes tilfredshed med ADAMs servicekvalitet kontrolleres løbende.  Blandt andet med hjælp af servicekontrolskemaer, afvigelsesrapporter samt akkreditering iht. ISO 9001:2008.

Medarbejdere

ADAM beskæftiger kun professionelle flyttefolk, som alle er ansat på gældende overenskomst samt har gennemført en uddannelse i vores miljøpolitik. 

Bestil et tilbud på dit flytteprojekt


  Opbevaring

  ADAM tilbyder moderne opbevaringsfaciliteter i både København, Odense og Aarhus. Hallerne er klimakontrollerede med adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystemer.

  Erhvervs- og specialflytninger

  ADAM har kapacitet og ekspertise til alle flytteopgaver:
  Virksomhedsdomiciler · Hospitalafdelinger · Rullearkiver · Laboratorier · Plejecentrer · Biblioteker · Museer · Produktionslinier · Tungløft.

  Rådgivning og planlægning

  Træk på ADAM's ekspertise ved større flytteprojekter. ADAM's projektafdeling hjælper årligt med at flytte tusindevis af medarbejdere og arbejdspladser til alle hjørner af Danmark.

  Flytter overalt i Danmark

  Afdelinger i København, Odense og Aarhus står klar til at hjælpe med jeres flytning. Få et godt flyttetilbud, eller start med en gratis snak med ADAMs flytterådgiver.

  Kontaktinfo

  Telefon 70 10 51 00
  Email: salg@adam.dk

  Følg os også her

  Aarhus

  Gjellerupvej 84
  8230 Åbyhøj

  Kolding

  Essen 16
  6000 Kolding

  København

  Kanalholmen 31-33
  2650 Hvidovre

  Medlem af

  Logo Dansk Møbeltransport Forening