Flytterådgivning og -logistik

Start jeres flytning med et uforpligtende møde

Få en konsulent ud til en snak om jeres krav og ønsker til en succesfuld flytteproces.

Book et flyttemøde eller kontakt ADAM på telefon 70 10 51 00 / email salg@adam.dk

ADAMs projektafdeling hjælper hvert år med at flytte tusindevis af medarbejdere og arbejdspladser rundt til alle hjørner af Danmark. Og bistår også ved specielle flytninger – eksempelvis af produktionslinjer, arkivbiblioteker, laboratorier og kunstudstillinger.

ADAMs erfaring og ekspertise står som garant for, at jeres flytning bliver en succes.

ADAM Business Relocation

Komplet løsning til omfattende flytteopgaver

En projekt- og flytteløsning, hvor ADAMs konsulenter bistår jer fra start til slut og styrer hele processen sikkert i mål.

 

 • Projektkoordinering
 • Projektplaner
 • Inventarregistrering
 • Indretningsplaner for destinationen
 • Pakning og udpakning af hele arbejdspladser
 • Flytning
 • Flytteplan og -vejledninger
 • Opmærkning og print af labels
 • Pakkeservice
 • It-kabling
 • Handymanservices
 • Rømning og slutrengøring

ADAM Business move

Komplet løsning til mindre flytteopgaver

En sikker flytteløsning, hvor ADAMs konsulenter hjælper med råd og vejledning, men I selv står for den overordnede planlægning.

 

 • Flytning
 • Flytteplan og -vejledninger
 • Opmærkning og print af labels
 • Pakkeservice
 • It-kabling
 • Handymanservices
 • Rømning og slutrengøring

services

Vælg blandt ADAMs mange services. Planlægning og projektstyring er nøglen til en succesfuld flytning og dygtige projektledere bistår jer gerne med alt fra flyttekoordinering til fx indretningsplaner og opmåling.

Projektleder

ADAMs projektleder bidrager med ekspertise og rådgivning og er garant for en optimal flytteproces. Det betyder også, I kun har én person at skulle forholde jer til med evt. flyttespørgsmål.

Projektplan

Projektplanen giver jer et detaljeret overblik over alle faser i flytteprocessen. Planen opdateres gennem hele forløbet og giver jer indblik i, at deadlines overholdes, og at projektet kommer i mål efter planen.

Ned- og udpakning

Når ADAM står for ned- og udpakning af inventar, får I erfarne pakkefolk til opgaven. Inventar, maskiner og udstyr bliver håndteret hurtigt og sikkert. Og skulle fx et bord blive ridset undervejs, er det vores ansvar.

Håndtering af medarbejder-it

Få hjælp til at pakke og opsætte medarbejderes it-udstyr. ADAM pakker udstyret omhyggeligt og sætter det op igen. Hurtigt klart til brug på hvert enkelt skrivebord på den nye arbejdsplads.

Intern kommunikation

Værktøjer til god medarbejderinformation om flytningen. Eksempelvis flyers med tidsoversigter, flyttemanualer og workshops for teams.

Farveplaner og labels

Farveplaner og fortrykte labels til inventar og udstyr gør flytteprocessen mere intuitiv og mindsker spildtid. Efter endt flytning fjernes labels let, og de efterlader ikke synlige spor.

Indretningshjælp

Rådgivning og færdige indretningstegninger til placering af møbler og medarbejdere i jeres nye lokaler. ADAM kvalitetssikrer naturligvis, at indretningen lever op til arbejdsmiljøregler.

Inventarregistrering og møbelkatalog

Registering af jeres inventar, efterfølgende præsenteret i et møbelkatalog. Plus en samlet inventarliste med placeringer og billeder.

Reol- og arkivhåndtering

Hjælp til at ned- og udpakke virksomhedens arkiver, så de står klare til brug efter flytningen. Også medarbejderes nærarkiver samt biblioteker i fællesarealer.

Handyman

ADAMs handymen hjælper med alle praktiske forberedelser til flytningen. Eksempelvis nedtagning og ophængning af whiteboards, lamper og udsmykning.

Slutrengøring

Efter flytning tømmes og rengøres det gamle domicil, så det er klar til nye indflyttere. Det er også god flyttekarma.

Bortskaffelse og auktion

Inventar, udstyr og andet, I ikke vil have med, sælger ADAM for jer til højestbydende. Resten køres på genbrugsstationen.

Flytteprocessens tidslinje

Book gratis møde med ADAMs flyttekonsulent


International flytning

Lad ADAM stå for flytning af dit indbo, når du flytter udenlands (eller hjem igen). Træk på ADAMs internationale netværk og ekspertise, og få en fremragende flytteoplevelse.

Erhvervs- og specialflytninger

ADAM har kapacitet og ekspertise til alle flytteopgaver:
Virksomhedsdomiciler · Hospitalafdelinger · Rullearkiver · Laboratorier · Plejecentrer · Biblioteker · Museer · Produktionslinier · Tungløft.

Opbevaring

ADAM tilbyder moderne opbevaringsfaciliteter i både København, Odense og Aarhus. Hallerne er klimakontrollerede med adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystemer.

Flytter overalt i Danmark

Afdelinger i København, Odense og Aarhus står klar til at hjælpe med jeres flytning. Få et godt flyttetilbud, eller start med en gratis snak med ADAMs flytterådgiver.

Bestil et tilbud på dit flytteprojekt


Kontaktinfo

Telefon 70 10 51 00
Email: salg@adam.dk

Følg os også her

Aarhus

Graham Bells Vej 23
8200 Aarhus N

Odense

Holkebjergvej 106
5250 Odense SV

København

Kanalholmen 31-33
2650 Hvidovre

Medlem af

Logo Dansk Møbeltransport Forening
COVID-19 OPDATERING

Hos ADAM Transport tager vi alle forbehold i forhold til regeringens anbefalinger for at mindske smittespredningen af COVID-19.