Et af danmarks største flyttefirmaer

Stiftet i året 1884

ADAM er et af Danmarks største, ældste og økonomisk mest velfunderede flyttefirmaer. Hovedkontoret er i København og med afdelinger i Aarhus og Odense. Kerneforretningen er inden for rådgivning og logistik, domicilflytninger og projektopgaver samt opbevaring og arkivopbevaring. 

ADAM er en del af First Mover Group.

LEDIGE STILLINGER

16.09.2021 Sælger søges til Århus: Sælger 2021 Århus

ADAM er blevet en del af First Mover Group

03.06.2020

I ADAM er vi glade for at kunne offentliggøre, at vi er blevet en del af norske markedsledende First Mover Group (FMG).

Som en del af FMG styrker vi sammen vores position i Norden inden for erhvervsflytninger, projektledelse og flytterådgivning for virksomheder, boligforeninger og organisationer. Vi er derfor meget stolte over nu at være en del af Skandinaviens største aktør inden for dette felt.

Vi havde første arbejdsdag i FMG med fuld drift d. 2 juni 2020. Samtlige kendte ansigter står fremover fortsat klar til at servicere og rådgive alle vores kunder – helt som vi plejer.

Miljøpolitik

ADAM har en nedskrevet miljøpolitik, som kan rekvireres. ADAMs ISO 14001-certificering omfatter krav til en Grøn Miljøpolitik, dvs. krav om genbrug af emballage, pakkemateriale, sortering af affald m.m.

Kvalitet

ADAM er FAIM-certificeret. Udgangspunktet er i kundernes krav til flytteprocessen, herunder håndtering, materiel, miljøforhold, opbevaring, uddannelse af personale, økonomi og administration. 

Kundetilfredshed

Kundernes tilfredshed med ADAMs servicekvalitet kontrolleres løbende.  Blandt andet med hjælp af servicekontrolskemaer, afvigelsesrapporter samt akkreditering iht. ISO 9001:2008.

Medarbejdere

ADAM beskæftiger kun professionelle flyttefolk, som alle er ansat på gældende overenskomst samt har gennemført en uddannelse i vores miljøpolitik.

Bestil et tilbud på dit flytteprojekt


  Opbevaring

  ADAM tilbyder moderne opbevaringsfaciliteter i både København, Odense og Aarhus. Hallerne er klimakontrollerede med adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystemer.

  Erhvervs- og specialflytninger

  ADAM har kapacitet og ekspertise til alle flytteopgaver:
  Virksomhedsdomiciler · Hospitalafdelinger · Rullearkiver · Laboratorier · Plejecentrer · Biblioteker · Museer · Produktionslinier · Tungløft.

  Rådgivning og planlægning

  Træk på ADAM's ekspertise ved større flytteprojekter. ADAM's projektafdeling hjælper årligt med at flytte tusindevis af medarbejdere og arbejdspladser til alle hjørner af Danmark.

  Flytter overalt i Danmark

  Afdelinger i København, Odense og Aarhus står klar til at hjælpe med jeres flytning. Få et godt flyttetilbud, eller start med en gratis snak med ADAMs flytterådgiver.

  Kontaktinfo

  Telefon 70 10 51 00
  Email: salg@adam.dk

  Følg os også her

  Aarhus

  Gjellerupvej 84
  8230 Åbyhøj

  Kolding

  Essen 16
  6000 Kolding

  København

  Kanalholmen 31-33
  2650 Hvidovre

  Medlem af

  Logo Dansk Møbeltransport Forening