ADAM Logistik, flytning og opbevaring

KONTAKTINFO
Telefon 70 10 51 00
Email: salg@adam.dk

KØBENHAVN
Kanalholmen 31-33
2650 Hvidovre

 ODENSE
Holkebjergvej 106
5250 Odense SV

AARHUS
Graham Bells Vej 23
8200 Aarhus N

Miljøpolitik

ADAM har en nedskrevet miljøpolitik, som kan rekvireres. ADAMs ISO 14001-certificering omfatter krav til en Grøn Miljøpolitik, dvs. krav om genbrug af emballage, pakkemateriale, sortering af affald m.m.

Kvalitet

ADAM er FAIM-certificeret. Udgangspunktet er i kundernes krav til flytteprocessen, herunder håndtering, materiel, miljøforhold, opbevaring, uddannelse af personale, økonomi og administration. 

Kundetilfredshed

Kundernes tilfredshed med ADAMs servicekvalitet kontrolleres løbende.  Blandt andet med hjælp af servicekontrolskemaer, afvigelsesrapporter samt akkreditering iht. ISO 9001:2008.

Medarbejdere

ADAM beskæftiger kun professionelle flyttefolk, som alle er ansat på gældende overenskomst samt har gennemført en uddannelse i vores miljøpolitik.

Bestil et tilbud på dit flytteprojekt


  Opbevaring

  ADAM tilbyder moderne opbevaringsfaciliteter i både København, Odense og Aarhus. Hallerne er klimakontrollerede med adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystemer.

  Erhvervs- og specialflytninger

  ADAM har kapacitet og ekspertise til alle flytteopgaver:
  Virksomhedsdomiciler · Hospitalafdelinger · Rullearkiver · Laboratorier · Plejecentrer · Biblioteker · Museer · Produktionslinier · Tungløft.

  Rådgivning og planlægning

  Træk på ADAM's ekspertise ved større flytteprojekter. ADAM's projektafdeling hjælper årligt med at flytte tusindevis af medarbejdere og arbejdspladser til alle hjørner af Danmark.

  Flytter overalt i Danmark

  Afdelinger i København, Odense og Aarhus står klar til at hjælpe med jeres flytning. Få et godt flyttetilbud, eller start med en gratis snak med ADAMs flytterådgiver.

  Kontaktinfo

  Telefon 70 10 51 00
  Email: salg@adam.dk

  Følg os også her

  Aarhus

  Graham Bells Vej 23
  8200 Aarhus N

  Odense

  Holkebjergvej 106
  5250 Odense SV

  København

  Kanalholmen 31-33
  2650 Hvidovre

  Medlem af

  Logo Dansk Møbeltransport Forening
  COVID-19 OPDATERING

  Hos ADAM Transport tager vi alle forbehold i forhold til regeringens anbefalinger for at mindske smittespredningen af COVID-19.