ADAM's logo
Sted

FIRST MOVER GROUP / ADAM
Gjellerupvej 84
8230 Åbyhøj

Praktisk

Ansøgningsfrist: Senest 1. September
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Khalid Al Badri
tlf. 27 37 54 53
rekruttering@firstmovergroup.dk

Stabile flyttemedarbejdere søges til vores afdeling i Århus

Et af Danmarks største konsulent- og flyttefirmaer

Er du en grundig og alsidig flyttemedarbejder, der er vild med at være i tæt kontakt med dine kunder, bruge din fysik og god til at samarbejde? Kunne du tænke dig at se din professionelle tilgang og din personlige fremtræden gøre forskellen til at give kunden den bedste start på en ny begyndelse? Så har vi jobbet for dig!

Vi løber stærkt i øjeblikket her First Mover Group/ADAM, og vi søger derfor ikke bare en, men hele to nye fuldtidsstillinger som flyttemedarbejdere, der skal være med til at bære vores høje kvalitet og niveau af serviceydelser i hele Jylland, og resten af Danmark.

Mulighed for at arbejde sammen med en du allerede kender!

Du/I kan forvente en hverdag, hvor du sammen med din flyttekollega arbejder tæt sammen og udfører opgaver ud fra specifikke servicebeskrivelser, der skal klares på en konstruktiv og positiv måde for vores kunder. Det er lige fra levering af alt indenfor traditionelle flytteydelser; A-B flytning, forskellige transportopgaver, montage opgaver af diverse møbler, og vil primært foregå i Aarhus og omegn.

Vores forventninger til dig/jer:

For begge stillinger søger vi flyttemedarbejdere, som er erfaren, alsidig og grundig, der kan lide at være i kontakt med mange mennesker hver dag. Du er serviceminded, har gode læse og skrive egenskaber, kan uden problemer udfylde pakkelister, og anden nødvendig dokumentation. Du formår at levere ude ved vores kunder ifølge en specifik servicebeskrivelse, og er god til pakning og emballering.

For at stillinger kan besættes, kræves det som minimum:
   • 1 flyttemedarbejder med kørekort B+ eller B/E
   • 1 flyttemedarbejder med kørekort C
   • Straffeattest skal fremvises
Det er et meget stort plus, hvis du/i har:
   • C-kørekort (hvis begge har)
   • EU-bevis
   • Truckcertifikat
   • Erfaring med eksportemballering
   • Erfaring med montage og ophæng af møbler og inventar

Har du spørgsmål til stillingerne kan du kontakte Driftschef Khalid Al Badri på telefon 27 37 54 53

Vi tilbyder

En fastansættelse med løn efter overenskomst, pension, og sundhedsordning. En alsidig hverdag med både korte og lange dage, da over- og weekendarbejde kan forekomme. Vi har arbejdstøj og sikkerhedssko til dig.

Tiltrædelse aftales nærmere ved samtale, og løn afspejles efter kvalifikationer.

Hvem er vi:

First Mover Group/ADAM er en traditionsrig og veletableret virksomhed, der har leveret kvalitetsflytteydelser i hele Danmark i mere end 135 år. Vi er den største aktør i Skandinavien inden for rådgivning om og eksekvering af erhvervsflytning.

Vi har kontorer i Norge, Danmark, Sverige og Tyskland under forskellige brands. Vores hovedkontor i Danmark er beliggende i Hvidovre, hvor du vil have tilknytning til vores afdeling i Århus. Vores kerneværdier er centreret omkring vores slogan ”create better beginnings”, at give vores kunder positivitet, professionalisme og problemløsning.

 

Værdierne sat på en spids

Miljøpolitik

ADAM har en nedskrevet miljøpolitik, som kan rekvireres. ADAMs ISO 14001-certificering omfatter krav til en Grøn Miljøpolitik, dvs. krav om genbrug af emballage, pakkemateriale, sortering af affald m.m.

Kvalitet

ADAM er FAIM-certificeret. Udgangspunktet er i kundernes krav til flytteprocessen, herunder håndtering, materiel, miljøforhold, opbevaring, uddannelse af personale, økonomi og administration. 

Kundetilfredshed

Kundernes tilfredshed med ADAMs servicekvalitet kontrolleres løbende.  Blandt andet med hjælp af servicekontrolskemaer, afvigelsesrapporter samt akkreditering iht. ISO 9001:2008.

Medarbejdere

ADAM beskæftiger kun professionelle flyttefolk, som alle er ansat på gældende overenskomst samt har gennemført en uddannelse i vores miljøpolitik.

Læs mere om vores services

Opbevaring

ADAM tilbyder moderne opbevaringsfaciliteter i både København, Odense og Aarhus. Hallerne er klimakontrollerede med adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystemer.

Erhvervs- og specialflytninger

ADAM har kapacitet og ekspertise til alle flytteopgaver:
Virksomhedsdomiciler · Hospitalafdelinger · Rullearkiver · Laboratorier · Plejecentrer · Biblioteker · Museer · Produktionslinier · Tungløft.

Rådgivning og planlægning

Træk på ADAM's ekspertise ved større flytteprojekter. ADAM's projektafdeling hjælper årligt med at flytte tusindevis af medarbejdere og arbejdspladser til alle hjørner af Danmark.

Flytter overalt i Danmark

Afdelinger i København, Odense og Aarhus står klar til at hjælpe med jeres flytning. Få et godt flyttetilbud, eller start med en gratis snak med ADAMs flytterådgiver.

Kontaktinfo

Telefon 70 10 51 00
Email: salg@adam.dk

Følg os også her

Aarhus

Gjellerupvej 84
8230 Åbyhøj

Kolding

Essen 16
6000 Kolding

København

Kanalholmen 31-33
2650 Hvidovre

Medlem af

Logo Dansk Møbeltransport Forening